Long time no see

Long time no see eller vad är det man säger? Herregud vad hände? Skit sak samma :)

Vad har jag hat för mig då? inte så mycket om jag ska vara helt ärligt, mina dagar är rätt enformiga, har varit i skolan, stallet och jobbat lite.. Helt ärligt tror jag inte jag har gjort så mycket mer?

Har förövrigt köpt mej ett internet som kom idag och det är nog det bästa köpet helt ärligt :) blev dock skitsugen på en dator, har en skoldator men det är inget jag får köpa ut när jag slutar om ett år så är riktigt sugen på en mackbook eller en guldig HP helt ärligt, kanske är det jag ska göra nu, kolla lite dator.

Nej men vad händer mer idag då? inte mycket faktiskt, ska dra mej ner mot stallet om en stund och helt ärligt är det såå fint väder så funderar på om jag skulle ta mig en promenad? Det märks :)

Men ni får ha det så bra så hörs vi när det kommer ett inlägg nästa gång vilket inte ska dröja lika länge som nu! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>